DeuxΚ Bakery Patisserie Κοζάνη Ο φούρνος έχει τη δική του ιστορία, η οποία ακολουθεί την διαδρομή μιας οικογένειας μέσα από 3 γενιές. Όλα ξεκινούν το μακρινό 1909, όταν η Κατερίνα Κορκά (κατα κόσμον Κατερινούλα), άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Παύλου Χαρίση. Ένας τούρκικος φούρνος, μεράκι, και πέντε ζευγάρια χέρια αρκούσαν για να γίνουν περιζήτητοι στα γύρω χωριά. Τα χρόνια πέρασαν, μαζί τους πέρασε κι ο φούρνος στο γιο της οικογένειας Γιάννη Κορκά. Άριστη επιλογή πρώτων υλών, παραγωγή ποιοτικών προϊόντων καθημερινής διατροφικής αξίας. Η μεγαλύτερη ποικιλία πρωινού χειροποίητης παραγωγής. Μεγάλη ποικιλία σε ειδικά ψωμιά και αρτοποιήματα, χαμηλού γλυκεμικού δείκτη, Ω3 λιπαρών οξέων, χωρίς αλάτι, γερμανικών ποικιλιών, κα. deux K DeuxΚ Bakery Patisserie Κοζάνη

image